fbpx

Лазерна епіляція: за і проти

4 Серпня
5 хв
Лазерна епіляція: за і проти

А як ви боретесь з небажаним волоссям на тілі? З кожним використанням простої бритви усе частіше приходить бажання забути про гоління назавжди. Тут на допомогу приходять інноваційні методи. Лазерна епіляція у Львові стає все популярнішою, а професійні студії пропонують різні моделі обладнання та підходи до роботи. Косметологічна клініка Beauty FULL — ваш надійний помічник на шляху до ідеальної гладкості та здорової шкіри. Епіляція в Skin Studio Beauty FULL допоможе забути про небажане волосся, щоденне гоління чи подразнення всього за 6-8 сеансів! З нашим лазерним апаратом InMode Triton Diolaze XL ви можете бути впевнені в результаті.

за і проти лазерної епіляції

 

Як проходить сеанс лазерної епіляції?

Перша асоціація, яка виникає від фрази “лазерна епіляція” — це біль, печіння, дискомфорт. Але досвід, медична освіта косметологів, а також передове обладнання від світових виробників дозволяють клієнтам відчувати себе максимально спокійно. Ось як проходить сеанс лазерної епіляції:

  • Підготовка. Перед початком процедури важливо підготувати шкіру. Приблизно за тиждень до сеансу не рекомендовано засмагати. Також протягом місяця напередодні не користуватися жодними методами видалення волосся, крім бритви (не можна виривати волоски пінцетом або воском).
  • Захист очей. Перед початком лазерної епіляції, вам можуть дати спеціальні окуляри, щоб захистити очі від лазерного променя.
  • Регулювання параметрів. Косметолог налаштовує параметри лазерного апарату відповідно до типу шкіри й кольору волосся. Різні типи шкіри можуть вимагати особливих налаштувань для найбільш ефективного і безпечного результату.
  • Процедура. Під час сеансу ви будете знаходитися в зручному положенні. Фахівець наноситиме лазерний промінь на потрібну ділянку шкіри. Лазер проникає в шкіру і поглинається волосяним фолікулом, що спричиняє його знищення.
  • Після завершення сеансу може спостерігатися легке почервоніння або набрякання шкіри на обробленій ділянці. Воно зазвичай зникає протягом декількох годин. Фахівець наносить заспокійливий крем для зменшення дискомфорту.

Лазерна епіляція: переваги і недоліки

Лазерна епіляція: переваги і недоліки

Тих, хто вже давно спробував видаляти небажане волосся на тілі лазером, можна сміливо зарахувати до шанувальників цього методу. Якщо ж ви тільки наважуєтесь і маєте питання або сумніви, ми з радістю розкажемо про плюси і мінуси лазерної епіляції. Цей процес має свої особливості, протипоказання та побічні ефекти.

Переваги лазерної епіляції:

  1. Ефективність. Лазерна епіляція є одним з найбільш ефективних методів видалення волосся. Після курсу, ви помітите значне зменшення кількості волосся на обробленій ділянці. Деякі волоски навіть зникнуть назавжди. Повторні сеанси можуть знадобитися періодично для підтримки результату.
  2. Безпечність. До й після сеансу відбувається дезінфекція апарату спеціальними засобами проти вірусів, бактерій та грибків. А під час процедури він обгортається одноразовою плівкою.
  3. Швидкість. Лазерна епіляція дозволяє обробити значну площу шкіри за короткий проміжок часу. Залежно від розміру області для обробки, процедура може займати від кількох хвилин до години.
  4. Менше подразнення шкіри. Лазерна епіляція допомагає уникнути подразнення, яке може виникати при інших методах видалення волосся, таких як гоління або використання воску. Процедура завжди завершується нанесенням спеціального крему, який має м’яку структуру та робить шкіру оксамитовою на дотик. Також можна забути про вросле волосся, яке з’являється після шугарингу або епіляції воском.
  5. Відсутність різких больових відчуттів. Сучасні технології створені для комфортних процедур. Спеціаліст завжди враховує фототип шкіри, чутливість клієнта, а відповідно до цього налаштовується необхідна довжина імпульсу. Саме тому немає опіків чи больових відчуттів.

Недоліки лазерної епіляції:

  1. Декілька сеансів. Для досягнення повного результату може знадобитися кілька процедур лазерної епіляції. Це пов’язано з фазами росту волосся, і лазер може ефективно знищити лише волосяні фолікули в активній фазі.
  2. Вартість. Лазерна епіляція може бути дорожчою порівняно з іншими методами видалення волосся. Однак, враховуючи тривалість ефекту, це може вийти значно економніше у довгостроковій перспективі.
  3. Потреба у професіоналізмі. Процедура лазерної епіляції вимагає кваліфікованого фахівця, який правильно налаштує апарат та виконає процедуру безпечно та ефективно. Довіряйте лише професіоналам.

Чи має лазерна епіляція протипоказання?

лазерна епіляція плюси і мінуси

Лазерна епіляція не рекомендується у разі активних шкірних інфекцій, опіків, висипів або інших шкірних захворювань в області, яка підлягає обробці. Зміни рівня гормонів також можуть вплинути на результат процедури, тому краще переконатися, коли гормональний фон буде стабільним.

Не рекомендовано здійснювати лазерну епіляцію вагітним та жінкам, які годують грудьми. Щоб не нашкодити своєму організму, варто спочатку проконсультуватися з лікарем або фахівцем для оцінки вашого стану здоров’я та можливості проведення процедури безпечно та ефективно.

Можливі побічні ефекти після лазерної епіляції

Після процедури лазерної епіляції можуть виникнути побічні ефекти, такі як почервоніння, зневоднення чи легке поколювання шкіри. Однак, вони зазвичай тимчасові та зникнуть протягом кількох годин. Фахівці наносять заспокійливі засоби на оброблену зону, що дозволяє мінімізувати будь-які негативні наслідки.

Де зробити лазерну епіляцію?

Шукаєте, кому довірити свою делікатну шкіру для видалення волосся? Косметологічна клініка Beauty FULL — це ідеальне поєднання професіоналізму та передових технологій. Ми позиціюємо себе як клініку, адже підходимо до процесу лазерної епіляції не з косметичної, а з медичної точки зору. Погодьтеся, якщо спеціаліст має медичну освіту, знає все про вплив лазера на дерму та вміє працювати із сучасним ліцензованим обладнанням, йому можна довіритися.

Тепер, коли ви знаєте всі “за” та “проти” лазерної епіляції, наважитися на процедуру і назавжди попрощатися із небажаним волоссям стало набагато легше. Варто лише дотримуватися простих правил: довіряти професіоналам та не переривати курс. Усе інше ми беремо на себе!

Катерина Вихованська
Косметолог, спеціаліст лазерної косметології