fbpx

Судинні прояви – як з ними боротися?

9 Березня
2 хв

Турбують видимі судинки на шкірі або ж, так звані, судинні зірочки? Навіть дрібні судинні та пігментні ураження спричиняють дискомфорт? Тоді у нас є для Вас чудове рішення: IPL терапія на апараті Lumecca. Це ефективне лікування і видалення небажаних судинок, розацеа та куперозу.

Причини появи судинних сіточок?

  • Причиною появи дрібних судинних сіточок на обличчі та тілі є розширення стінок судин, втрата ними еластичності та порушення мікроциркуляції крові .
  • Також поширеною причиною є надмірне скрабування обличчя, неправильний підбір та використання косметичних засобів догляду за шкірою та багато інших чинників.

Як це працює?

Все завдяки надпотужним променя широкосмугового імпульсного світла, яке генерує Lumecca. Вони «зчитують» гемоглобін (червоний кров’яний пігмент) і ліквідовують застійні явища, вогнища хронічного запалення, що провокують розширення капілярів, розвиток пігментації, куперозу і розацеа.

Під час процедури світловий потік скеровується на наявне пошкодження, і він руйнує лише зайвий пігмент (коричневий і червоний), коагулює розширену судинку та патологічні бактерії (їх стінка також містить пігмент). При цьому здорові тканини не травмуються, а колаген і еластин починають активно відновлюватись, що значно покращує стан шкіри.

Це дозволяє досягти бажаних результатів у досить короткий проміжок часу – від 1 до 5 сеансів!

Переваги нашої IPL системи:

  • Мінімальна кількість сеансів (1-5);
  • Lumecca – найпотужніша IPL на ринку, 3300Вт;
  • Відсутність реабілітаційного періоду;
  • Безболісність;
  • Не тільки лікування судинок, а й одночасне фотоомолодження ділянки шкіри та профілактика інших видимих дефектів шкіри;

У косметологічній клініці Beauty Full Ви зможете отримати повноцінну консультацію від наших спеціалістів щодо питань з лікування судинних уражень

 

 

Катерина Вихованська
Косметолог, спеціаліст лазерної косметології