fbpx

Користь біоревіталізації

9 Березня
1 хв

Лазерна біоревіталізація – одна з улюблених процедур наших клієнтів. А все через ефективність, відсутність болісних відчуттів та багато інших переваг цієї сучасної технології! Ця апаратна методика, яка дає змогу сповільнити процеси старіння, відновити гідратацію шкіри і створити для клітин ідеальні умови життєдіяльності. Головним компонентом препаратів біоревіталізації є гіалуронова кислота.

Яка користь від гіалуронової кислоти?

Молекули гіалуронової кислоти притягують і утримують воду, а також стимулюють вироблення еластину і колагену – найкращих білків для пружності шкіри. Завдяки властивостям і здібностям кислоти заповнювати міжклітинний простір, шкіра вирівнюється, стає еластичною, набуває доглянутий вигляд. Значно зменшуються дрібні рубці, сліди від акне, порізів, лікуються опіки від надмірної сонячної інсоляції.

З віком, або через вплив зовнішніх факторів (сонце, паління, стрес, дефіцит антиоксидантів) інтенсивність синтезу власної гіалуронової кислоти знижується, що призводить до зневоднення шкіри, появі зморшок і інших дефектів. Тому, такою важливою стає профілактика цього дефіциту. Приходьте у Skin Studio Beauty FULL на консультацію та дізнайтесь більше про цю сучаснику методику боротьби з ознаками старіння!

 

Ірина Сальник
Косметолог, естетист, спеціаліст апаратної косметології